Hybridijärjestelmän kuntotarkastus

Hybridiakut ovat näyttönsä antaneet. 10 vuoden takuu!

Toyota-hybridi on luotettavista luotettavin!

Kaikki uusi aiheuttaa aluksi epäilyä ja Toyotankin on täytynyt vuosien aikana osoittaa hybriditeknologian edut. Ja näyttöjä on saatu. Ympäristömme osalta Toyota-hybridit ovat vähentäneet valtavasti CO2-päästöjä ja koko laaja, autoihin liittyvä CO2 -ajattelu perustuu pitkälti Toyota-hybridien avaamiin mahdollisuuksiin.

Toyotan hankkineet autoilijat puolestaan ovat tarkkailleet hybriditeknologian kestävyyttä. Parinkymmenen vuoden kokemuksella voi sanoa Toyotan onnistuneen tässäkin. Hybriditeknologia ja hybridiakut ovat osoittaneet luotettavuutensa. Ongelmia ei ole ollut ja Toyotan hybridimallit ovat olleet kaikkialla maailmassa vähävikaisimpien automallien joukossa. Myös talviajosta on saatu erinomaisia tuloksia.

Lue lisää hybrideistä Toyota.fi -sivustolla.

Akun kunto on helppo selvittää. Aja huoltoon ja tee akun kuntotesti!

Varaa huolto Toyotallesi Kysy lisätietoa huoltoneuvojalta

 

Hybridiakkutesti kertoo akun tilan

Hybridiakun kunnosta on helppo saada luotettavaa tietoa. Vuosittain määräaikaishuollon yhteydessä tehtävä hybridiakun kuntotesti on sikäli tärkeä toimenpide, että se kertoo tarkasti akun senhetkisen kunnon ja antaa takuun tulevalle vuodelle.

Hybridiakkuturva 10 vuotta!

Toyotan täyshybridiakut ovat osoittautuneet erittäin luotettaviksi. Siksi Toyota myöntääkin Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille peräti 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan.

Hybridiakkuturva pysyy voimassa, mikäli auto on huollettu valtuutetussa Toyota-merkkihuollossa valmistajan huolto-ohjelman mukaan. Huollon yhteydessä tehdään hybridijärjestelmän kuntotarkastus. Velvollisuuden laiminlyönti päättää turvan, mutta se aktivoituu uudestaan seuraavan huollon ja tarkastuksen yhteydessä, mikäli akku on kunnossa.

Akkuturva loppu, mitä sen jälkeen?

Moni ajattelee, että kun hybridiakun 10 vuoden turva loppuu, loppuu myös akku. Näin ei todellakaan ole. Toyotalla on 20 vuoden kokemus hybridiakuista ja saatujen kokemusten mukaan Toyota-hybridiakut kestävät keskimäärin yhtä pitkään kuin itse autotkin. Ja Toyota sentään on yksi maailman pitkäikäisimmistä autoista. 

Oikea käyttö takaa kestävyyden

Toyota-hybridiakkuja ladataan ja puretaan tarkan hallintaohjelman mukaan. Akku toimii koko ajan parhaalla toiminta-alueellaan. Sitä ei ladata liikaa, eikä sen anneta purkautua liiaksi. Tämä saa aikaan sen, että akku pysyy toimintakuntoisena erittäin pitkään. Akun kunto ei myöskään romahda äkillisesti. Siksi 10-vuotiaana kunnossa olevaksi määritelty hybridiakku palvelee Toyota-autoilijaa vielä kauan. 

Uusi akkukokonaisuus on järkevä hankinta

Täysin uuden hybridiakuston hankintahinta on yllättävän edullinen. Uuden akuston vaihtaminen on useimmissa tapauksissa hyvinkin kannattavaa.

Akun kunto on helppo selvittää. Aja huoltoon ja tee akun kuntotesti!

Varaa huolto Toyotallesi Kysy lisätietoa huoltoneuvojalta

Takaisin sivustolle

Sivuhaku