Maalaus

Uudet värit ovat ilo silmälle ja haaste maalaamoille.

Nykyaikaisissa autoissa käytetään upeita metalli- ja helmiäisvärejä ja autot ovatkin toinen toistaan näyttävämpiä. Uusien erikoismaalien hallinta vaatii ammattilaisen osaamista. Tehdasrobotin maalaaman ohuen väripinnan toistamiseen ja oikean värisävyn löytämiseen tarvitaan harjaantunut silmä. Siinä Toyota-huollon kokemus, huippulaitteet ja jokaisesta Toyota-maalisävystä tehty laaja väriviuhka auttavat ratkaisevasti.

Muistathan, että maalipintojen pikkukorjaukset voi tehdä itsekin kätevillä Toyotan korjausmaaleilla tai Stickerfix-tuotteilla.

Kaipaako autosi uutta maalipintaa?

Kysy lisätietoa huoltoneuvojalta

Oikean värisävyn löytäminen ei olekaan mikään ihan helppo juttu.

Autojen maalaus on muuttunut viimevuosina entistä vaativammaksi. Maalien ja sävyjen kirjo on entistä laajempi ja autotehtaiden huippurobottien maalausjäljen toistaminen jälkeenpäin on entistä vaikeampaa. Automaalaamojen ammattilaisilta vaaditaan yhä tarkempaa maalien tuntemista. Toyota-huollossa tunnemme Toyotasi parhaiten ja meillä on myös paras tietämys Toyotassa käytetyistä maaleista. Meiltä saat autoosi alkuperäistä laatutasoa vastaavan pinnan.

Tarkkojen värianalyysilaitteiden ja Toyotan yksityiskohtaisten värikarttojen ansiosta voit olla varma, että löydämme autoosi oikean sävyn. Modernit maalauslaitteet varmistavat, että uusi maalipinta on samaa korkeaa tasoa kuin alkuperäinen maalipinta. Jälkeenpäin maalattu pinta on hieman paksumpi kuin alkuperäinen. Huomaamattomaksi uuden ja alkuperäisen maalipinnan raja saadaan häivytyksen avulla. Se varmistaa, että Toyota-maalaamossa tehtyä korjausta ei erota muusta autosta.

Vinkki maalauksen jälkeen: Uuden auton ja korjausmaalatun auton maalipinta kannattaa suojata ProTect-pinnoituksella. 

Huoltomme suorittaman ProTect-käsittelyn ansiosta autosi jälleenmyyntiarvo säilyy, maalipinta pysyy parempana ja koska auto vaatii vähemmän pesua eikä lainkaan vahausta, säästät käsittelyn hinnan helposti takaisin. ProTect-suojapinnoitus voidaan tehdä myös kevytmetallivanteille ja sisätilan tekstiileille.

Pieniä maalivaurioita varten Toyotalla on korjausmaalit ja Stickerfix-tuotesarja.

Kaipaako autosi uutta maalipintaa?

Kysy lisätietoa huoltoneuvojalta

Takaisin sivustolle

Sivuhaku